Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Kocaispir Yüreğir’e Bir Eser Daha Kazandırıyor

Başkan Kocaispir Yüreğir’e Bir Eser Daha Kazandırıyor

Başkan Kocaispir Yüreğir’e Bir Eser Daha Kazandırıyor

AKDENIZ MAHALLESI KAPALI SPOR SALONU’NUN TEMELI ATILDI

Yüregir Belediyesi Akdeniz Mahallesi Kapali Spor Salonu’nun temeli atildi. Insaat alaninda incelemelerde bulunan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, tesisin 2021 yili içerisinde hizmete açilacagini söyledi.
Yüregir Belediyesi’nin Spor Toto Teskilat Baskanligi isbirligi ile Akdeniz Mahallesi’nde projelendirdigi Kapali Spor Salonu’nun temeli atildi.


895 metrekare kapali alanda insaatina baslanan tesisin içerisinde standart boyutlarda basketbol sahasi, voleybol sahasi, yönetim, hakem, antrenör ve soyunma odalari bulunuyor.
2021 yili içerisinde tamamlanarak hizmete sunulmasi planlanan Kapali Spor Salonu bölgede önemli bir eksikligi gidermis olacak.
Spora ve sporcuya verdigi desteklerle vatandaslarin takdirini toplayan Baskan Kocaispir, “Yüregir’imiz için önemli projelerimizden birini daha hayata geçiriyoruz. Bu yil içerisinde tamamlayip gençlerimizin hizmetine sunacagiz. Farkli mahallelerimizde yine benzer projelerimiz var. Yakinda onlarin da müjdesini verecegiz. Kapali Spor Salonumuz Akdeniz mahallemize, Yüregir’imize simdiden hayirli ugurlu olsun.” seklinde konustu.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli